Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube
Navigation Menu

Παπαδόπουλος Νικόλαος

Κόμμα : ΣΥΡΙΖΑ
Κοινοβουλευτική Ομάδα : ΣΥΡΙΖΑ
Περιφέρεια : Λαρίσης

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ομορφοχώρι Λάρισας. Παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποείται ως αγροτοσυνδικαλιστής από το 1985, συμμετέχοντας σε όλες τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Διετέλεσε μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 είχε συμπεριληφθεί στην 9η θέση του ψηφοδελετίου Εοπικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015.

 

* Η ενότητα αυτή ενημερώνεται από το Βουλευτή

Ο βουλευτής δεν έχει καταχωρήσει νέα στην πλατφόρμα.

Ο βουλευτής δεν έχει περιεχόμενο
δράσεων στον χάρτη
* Στην ενότητα αυτή ο Βουλευτής μπορεί να αναρτήσει το πόθεν έσχες του.
Η ενότητα θα εμπλουτίζεται μελλοντικά με πρόσθετα εργαλεία προώθησης της διαφάνειας.

Μεταφέρεστε στα οικονομικά στοιχεία του βουλευτή, παρακαλώ περιμένετε....

  • Ερωτήσεις : 2
  • Απαντήσεις : 1
 1. Ανοικω στην κατηγορια του ΟΓΑ συνταξη στα 62 χρονων με 40 χρονια εργασια. Εχω κανει τα χαρτια μου για συνταξη στον ΟΓΑ Λαρισας απο τον Ιουνιο του 2016 και εχουν σταλει στην Αθηνα για να βγη το ποσο του πλασματικου χρονου να πληρωσω για να συνεχιστη η διαδικασια αποφασης συνταξιοδοτησης μου. Ολοι οσοι εχουν υποβαλει σχετικα τα χαρτια μας απο τις 13/5/2016 και μετα δεν υπαρχει απαντηση. Εδω τωρα υπαρχουν πολλα προβληματα απο αυτη την καθυστερηση, δεν εχουμε ασφαληση επειδη χρωσταμε το 2ο εξαμηνο του 2016 το οποιο φυσικα δεν πρεπει να πληρωσουμε γιατι εχουμε συμπληρωσει τα χρονια, ειμαστε στο συστημα ωφειλετες οποτε μας κρατανε στην εφορια επιστροφες φορων, και στη συνεχεια θα μας κρατησουν και τισ επιδοτησεις ΟΠΕΚΕΠΕ, Οποτε πως θα ζησουμε.

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

  VN:F [1.9.22_1171]
  Το βλέπουν θετικά 3 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0
  • Ευχαριστούμε πολύ για την ερώτηση σας, κατανοούμε το αίτημα σας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε αρκετά στοιχεία. Πάντως λόγω της ενοποίησης των ταμείων έχουν υπάρξει καθυστερήσεις. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στα αντίστοιχα γραφεία του ΕΦΚΑ πια, της περιοχής σας με τα στοιχεία του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ σας ή στη Δ/νση συντάξεων στο 210 5215446. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο στόχος από το Υπουργείο Εργασίας είναι να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι συντάξεις μέχρι το τέλος του 2017.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Το βλέπουν θετικά 3 :: Το βλέπουν Αρνητικά 4
 2. Αξιότιμε κύριε Παπαδόπουλε,

  Μετά τη δημοσιοποίηση μεγάλου μέρους των κειμένων της TTIP, οι χειρότεροί μας φόβοι τόσο για την TTIP όσο και για τη CETA δυστυχώς επιβεβαιώνονται.
  Οι δύο αυτές συμφωνίες απειλούν την υγεία, την τροφή μας, το περιβάλλον, τα κοινωνικά και εργασιακά μας δικαιώματα και τελικά την ίδια τη δημοκρατία μας. Την ίδια στιγμή, η κοινωνία των πολιτών έχει αποκλειστεί ουσιαστικά από τις διαπραγματεύσεις ενώ ακόμα και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών έχουν εξαιρετικά περιορισμένη πρόσβαση στην ενημέρωση γύρω από αυτές.
  Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που έχει ήδη πληγεί σημαντικά από την εφαρμογή των μνημονίων, δεν υπάρχει το περιθώριο να υποστηρίξουμε συμφωνίες που θα βαθύνουν ακόμα περισσότερο την οικονομική κρίση και θα πλήξουν το εργατικό δυναμικό.
  Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να δηλώσετε δημόσια και ρητά τη θέση σας απέναντι στα παρακάτω ζητήματα:
  • Για την TTIP να απαιτήσετε τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων, απόλυτη διαφάνεια και δημοσιοποίηση όλων των σχετικών εγγράφων, καθώς και την έναρξη ενός δημόσιου και ανοιχτού διαλόγου για τη βελτίωση του εμπορίου.
  • Για τη CETA να απαιτήσετε τον χαρακτηρισμό της ως μικτή συμφωνία ώστε να συμμετέχουν στην ψήφισή της και τα εθνικά κοινοβούλια και όχι μόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επιπλέον, να δηλώσετε την αντίθεσή σας στην προσωρινή ενεργοποίηση της συμφωνίας, πριν τη ψήφισή της από τα εθνικά κοινοβούλια.
  • Να δηλώσετε δημόσια και ξεκάθαρα τη στάση σας ενάντια σε αυτές τις δύο συμφωνίες στο σύνολό τους.
  Με εκτίμηση,
  Greenpeace Greece

  VN:F [1.9.22_1171]
  Το βλέπουν θετικά 3 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0

Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να στείλεις την ερώτησή σου
Top